Home

Facebook de la FIEC

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Campanya registre Gencat

Facebook treballar a l'exterior

Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior

Campanya registre Gencat

Premis Josep Maria Batista i RocaEls Premis Josep Maria Batista i Roca - Memorial Enric Garriga Trullols són un guardó d'atorgament anual instituït i convocat per l'Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) l’any 1989 per a reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils de fora per a mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement dels Països Catalans i la de cultura catalana a l'exterior. Cada any 10 persones de les comunitats catalanes de l’exterior reben aquest prestigiós guardó en un acte públic que se celebra a Barcelona el mes de novembre. Enguany la cerimònia de lliurament es va celebrar el dissabte dia 19 de novembre a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans a Barcelona.

Premis Batista i Roca 2Els premiats de l'edició d'enguany han estat: Ramon Avellana (resident a Buenos Aires, Argentina), Denise Boyer (resident a Sèvres, França), Carles Gustau Capdevila (resident a La Plata, Argentina), Daniel Jubillà (resident a Venado Tuerto, Argentina), Sergi Marzàbal (resident a Dallas, EUA), Guillem Molla (resident a Massachusetts, EUA), Antoni Monrós (resident a Córdoba, Argentina), Jaume Roure (resident a Perpinyà, Catalunya Nord), Màxim Serranos (resident a Luxemburg) i Éric Viladrich (resident a Mont-real, Quebec).

La FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes) contribueix econòmicament des d'aquesta edició 2016 als actes de lliurament dels Premis.

L'acte de lliurament va estar presidit per Jordi Solé (Secretari d'Afers Exteriors del Govern català), Àngels Torras (Cap dels Serveis Territorials del Departament de Cultura), Antoni Montserrat Moliner (Secretari General de la FIEC) i Xavier Tudela (secretari general de l’IPECC i secretari general adjunt de la FIEC, cofundador dels premis).