Home

Facebook de la FIEC

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Campanya registre Gencat

Facebook treballar a l'exterior

Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior

Campanya registre Gencat

Assemblea oberta FIEC 2016El passat 28 de desembre es va celebrar a Barcelona l'anual Assemblea Oberta de membres i representants de comunitats catalanes de l'exterior adherides o no a la FIEC (Federació Internacional d'Entitats Catalanes). La trobada ha permés a membres d'entitats catalanes de l'exterior (de França, Bèlgica, Luxemburg, Mèxic, Dinamarca, Itàlia, Alemanya, Argentina, Anglaterra, Madrid, Saragossa) que es troben a Catalunya aquest dies poder reunir-se presencialment. A la reunió, retransmesa en directe per streaming, si han connectat centenars de catalans de l'exterior (alguns dels quals han formulat preguntes des de Brasil, Mèxic, USA i altres).

A l'Assemblea Oberta s'han exposat les grans línies de treball de la FIEC per 2017 en àmbits com el dret de vot exterior, la futura Llei de la comunitat catalana de l'exterior, l'acollida de la nova emigració catalana, el creixement de les comunitats infantils a l'exterior, el model de subvencions públiques a les entitats de l'exterior i altres). L'Assemblea va comptar també amb la presència de diputats i senadors dels grups d'ERC i de la CUP.

Al final de l'Assemblea es va fer un acte de celebració dels 20 anys de la fundació de la FIEC. El cartel commemoratiu d'aquesta efemèride és obra del Casal Català de Saragossa.

Podeu trobar la presentació sobre les prioritats 2017 de la FIEC (en format PDF) i veure el vídeo de l'Assemblea tot seguit:

Assemblea oberta 2016