Home

Facebook de la FIEC

Eleccions al Parlament de Catalunya 2017

Campanya registre Gencat

Facebook treballar a l'exterior

Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior

Campanya registre Gencat

El passat dijous 28 de desembre es va celebrar a Barcelona l'Assemblea Oberta de la FIEC, oberta a la participació de catalans d'arreu del món. La trobada va tenir una molt alta participació presencial amb membres de comunitats catalanes de l'exterior que es trobaven a Catalunya aquests dies procedents, entre altres, de Quito, Caracas, Vancouver, Nicaragua, Brusel.les, Luxemburg, Stuttgart, Basilea, Lausana , Londres, Paris, Niça, Madrid, Saragossa, etc. i una alta participació per streaming (des de Houston, Buenos Aires, Sao Paulo, Mèxic, Australia, Alemanya, etc.).

Es va presentar un ampli informe sobre els grans temes d'interés de la Catalunya Exterior a càrrec de l'Antoni Montserrat Moliner (Secretari General de la FIEC) i dels membres de la Junta Directiva (Jordi Gairin, Albert Masquef i Xavier Tudela). Els debats es va concentrar en l'aplicació de l'article 155 que ha deixat per 2017 sense cap mena de subvenció a totes les entitats exteriors (la responsable de l'Area de CCE del Govern català Tamara Garcí­a, present a l'Assemblea, va informar exahustivament del tema), en el vot exterior i els incidents en el recent procés electoral del 21D, l'emigració que no s'atura, etc.).

Us podeu descarregar o visionar on line el ví­deo complet i la presentació Power Point de l'Assemblea Oberta. Un any difí­cil el que ara comença però seguim.

Presentació Vídeo de l'assemblea
Presentació FIEC