Publicacions

Comunicats i publicacions

GUIA VOTACIO 1205 2024.pdf
EL PSC VA GUANYAR LES ELECCIONS DEL 12 DE MAIG A LA CATALUNYA EXTERIOR.pdf


Tots els donats d'alta al CERA (Censo de Españoles Residentes Ausentes) podreu votar en urna als consolats o altres llocs qui s'habilitin entre l'1 i el 6 de juny.

Som un total de 295.876 catalans residents a l'exterior (a reserva del resultat de les reclamacions d'inclusió/exclusió) els que estem cridats a votar en aquestes eleccions.

Us recordem que en aquestes eleccions tenim dret de vot TOTS ELS CATALANS RESIDENTS A L'EXTERIOR, en la nostra qualitat de ciutadans de la Unió Europea, sigui quin sigui el vostre país de residència arreu del món.

Els votants que habitualment resideixen a l'exterior però que tenen previst ser a Espanya durant la convocatòria electoral hauran de votar per correu i sol·licitar-ho abans del 30 de maig.

Versió web de la guia:

drive.google.com/file/d/1OXtZOn8XvQ-zGU5IS5GtC1d6vkG0rMOo/viewhttps://drive.google.com/file/d/1QkgGP_t-lDLvQnwCj1WyfJaLJfvYKF0U/view 


drive.google.com/file/d/1QkgGP_t-lDLvQnwCj1WyfJaLJfvYKF0U/view?usp=drive_link 


https://drive.google.com/file/d/1JnvwwZK7ozkcGdOAa7D1tr7y41I3dBBb/view?usp=sharing


Arxiu de comunicats i publicacions

twitter * facebook * youtube * telegram * instagram * treball a l'exterior * registre de catalans a l'exterior * contacte * privacitat

Copyright © 2024. FIEC. Federació Internacional d'Entitats Catalanes.